Közélet

Nincs érdemi változás Orbán Viktor anyagi helyzetében

Nincs érdemi változás Orbán Viktor anyagi helyzetében

2019. február 1., péntek
Nincs érdemi változás Orbán Viktor anyagi helyzetében

Nem történt érdemi változás Orbán Viktor miniszterelnök vagyonnyilatkozatában, a péntekre virradó éjszaka közzétett dokumentumból kiderült, a kormányfő megtakarítása némileg nőtt, a hiteltartozása pedig tovább csökkent.

A kormány és a parlament honlapján is elérhető vagyonnyilatkozata szerint a miniszterelnök, a Fidesz elnöke továbbra is egy XII. kerületi és egy felcsúti ingatlannak tulajdonosa. A legutóbbi, 2018 júniusában kelt vagyonnyilatkozatához képest Orbán Viktor megtakarítása 945 ezer forintról 1 millió 395 ezer forintra nőtt. A 2002-ben feleségével közösen felvett 20 millió forintos jelzáloghitel még fennálló tartozása 4 millió 184 ezer forintról 3 millió 516 ezer forintra csökkent. Jövedelme a miniszterelnöki és a képviselői fizetése - olvasható a nyilatkozatban.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.