Sport

MOL-Pick Szeged a harmadik legesélyesebb csapat a BL-ben

MOL-Pick Szeged a harmadik legesélyesebb csapat a BL-ben

2019. február 7., csütörtök
MOL-Pick Szeged a harmadik legesélyesebb csapat a BL-ben

Szeptemberben még a nyolcadik helyre rangsorolták a magyar bajnokot, a kiváló őszi teljesítmény után viszont előre lépett az erőrangsor harmadik helyére a MOL-Pick Szeged.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) munkatársai az idei szezonban másodszor készítették el a férfi Bajnokok Ligája aktuális erősorrendjét tartalmazó listájukat. Ebben a tíz legjobb csapatot állítják sorrendbe, amelyeket leginkább esélyesnek tartanak arra, hogy bejussanak a kölni Final Fourba. Szeptemberben, a Bajnokok Ligája kezdete előtt a szegedieket még a nyolcadik helyre rangsorolták a szakírók. A MOL-Pick remek őszt zárt a BL-ben: Juan Carlos Pastor tanítványai csak a PSG-től valamint a Flensburgtól szenvedtek vereséget, így a csoport második helyéről várhatják a tavaszi folytatást. Többek között ennek is köszönhetően, az EHF frissen kiadott erősorrendjében már a harmadik legesélyesebb csapatként tartják számon a magyar bajnokot. A MOL-Pick Szeged vasárnap az RK Celje otthonában folytatja szereplését a Bajnokok Ligájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.