Közélet

Megkapták a második ütem tűzifát a székkutasi rászorulók

Megkapták a második ütem tűzifát a székkutasi rászorulók

2019. február 14., csütörtök
Megkapták a második ütem tűzifát a székkutasi rászorulók

Ezen a télen két részletben kapták meg a székkutasi rászorulók a szociális tüzelőt. Egy részét már karácsony előtt átvehették, a többit pedig most februárban - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy a településnek nem volt könnyű beszereznie a szociális tűzifát. – Karácsony előtt már kaptak tüzelőt a rászorulók, akkor összesen 4 mázsát vihettek haza. Azért csak annyit, mert a teljes megrendelt mennyiséget nem tudta szállítani az erdőgazdaság. A megrendelt tétel nagyobbik részét mostanra vállalták – mondta Rostás Péter, Székkutas alpolgármestere. Hozzátette: a februári tüzelőnek is nagyon örül mindenki, hiszen a fészerekben mára igencsak megcsappant a tüzelő mennyisége. Jól jön a pótlás, hiszen valószínűleg még jó pár hétig kell fűteni. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.