Közélet

Már most használhatatlan a szegedi skate-park?

Már most használhatatlan a szegedi skate-park?

2019. február 26., kedd
Már most használhatatlan a szegedi skate-park?

Joób Mártonnal egyeztetett hétfőn a gördeszkások és a BMX-esek két képviselője. Azt mondják, használhatatlanná vált a pályájuk az újszegedi liget felújításával, a képviselővel közösen jövő héten a városfejlesztési irodára mennek - írja a Délmagyar.

A lap cikke utal rá, hogy nemrég már írtak arról, miszerintmár most kihullottak a csavarok, hullámosak a lejtők az újszegedi liget skate-parkjában, ráadásul a talajjal sem sikerült összeilleszteni rendesen az ívet, a régi állapot sokkal jobb volt. Most újabb panaszok merültek fel a pálya használóinál, akik először a Szegedi Extrém Sportolók Közössége Facebook-csoportban adtak ennek hangot, majd Joób Mártont, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökét is felkeresték. Hétfőn a parkban egyeztetett a problémákról a képviselővel Vojnár Gábor a gördeszkások, és Elekes Dávid a BMX-esek nevében. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Török János)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.