Hírzóna

Filmajánló: Alita: A harc angyala

Filmajánló: Alita: A harc angyala

2019. február 11., hétfő
Filmajánló: Alita: A harc angyala

A filmgyártás látnokainak filmjét február 14-től vetítik a Cinema Cityk Christoph Waltz szereplésével.

Évszázadok múlva a jövőben, Roncsváros roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Roncsváros veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvja őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él. A filmgyártás látnokai, James Cameron (

Avatar

) és Robert Rodriguez (

Sin City – A bűn városa

) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit

Az útvesztő

-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.