Közélet

Ezek lesznek a legfontosabb elemek Orbán Viktor évértékelőjében

Ezek lesznek a legfontosabb elemek Orbán Viktor évértékelőjében

2019. február 8., péntek
Ezek lesznek a legfontosabb elemek Orbán Viktor évértékelőjében

További, állami infrastrukturális beruházások, a falusi csok “felturbózása”, turisztikai fejlesztések, az informatikai szegmens megerősítése, adócsökkentések. valamint a külföldi működő tőke idevonzásának felpörgetése lehet az új növekedésösztönző program “lelke”, amelynek részleteit Orbán Viktor évértékelő beszédében ismerteti - értesült a Figyelő.

A portál szerint a gazdasági növekedés terén 4,1 százalékos GDP növekedési ütemet “kalibrált” be a kormány 2019-re. Ezt a magas bővülési szintet növekedést serkentő döntésekkel támogatja meg a kormány, amelyről Orbán Viktor miniszterelnök már korábbi nyilatkozatában említést is tett. Közben elkészült a versenyképességi vitaanyag is, amelyet már első körben a kormány is megtárgyalt - értesültünk róla. Ami pedig a növekedésösztönző program részleteit illeti, ezek lehetnek a lényeges pontok:

  • további, állami infrastrukturális beruházások,

  • a falusi csok “felturbózása”, modern falvak programja is ide értendő,

  • turisztikai fejlesztések,

  • az informatikai szegmens megerősítése, valamint a külföldi működő tőke idevonzásának felpörgetése lehet az új növekedésösztönző program “lelke”.

További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.