/

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata tájékoztatása szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a hétvégén Csongrád megyében.

Röszkén pénteken kilépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces, várakozás kialakulásával számolnak. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és Röszkén a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-180 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30-60 esetenként 90 perces várakozással számolunk. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 30-60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a személygépjárművek esetén akár 30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60-120 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Előző sztori

Ősszel még tagadta, most mégis nyugdíjba vonul Mózes Ervin főjegyző

Következő sztori

Filmajánló: Alelnök