Hírzóna

Égő házból mentettek ki egy nénit Szegeden

Égő házból mentettek ki egy nénit Szegeden

2019. február 25., hétfő
Égő házból mentettek ki egy nénit Szegeden

Az ajtót betörve mentettek ki egy égő lakásból egy idős asszonyt a szegedi rendőrök. A mentőszolgálat a bajbajutottat kórházba szállította - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 23-án 18 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy belvárosi ház kigyulladt és az ott lakó idős nő bent van. A lakásba egy férfi már megpróbált bejutni, hogy segítsen, de nem járt sikerrel. A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és a Készenléti Rendőrségtől vele közös szolgálatot ellátó járőrtárs a lakás zárt ajtaját betörve tudott csak bejutni. Az előszobába belépve látták, hogy több helyiség lángol és sűrű füst hömpölyög kifelé. Azonnal megkeresték az idős lakót és kivitték az épületből, ahol a kiérkező mentőknek átadták. A katasztrófavédelem munkatársai eközben megkezdték az oltást. A mentőszolgálat az asszonyt és a segítségére siető férfit is kórházba szállította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.