Egyetem

Csaknem 70 kiállító érkezik az egyetem tavaszi állásbörzéjére

Csaknem 70 kiállító érkezik az egyetem tavaszi állásbörzéjére

2019. február 26., kedd
Csaknem 70 kiállító érkezik az egyetem tavaszi állásbörzéjére

Közel 70 kiállító érkezik a március 12-i SZTE Tavaszi Állásbörzére. Az SZTE Karrier Iroda állásbörzét megelőző programjai, a Felkészítő Napok, március 7. és 11. között várják az érdeklődőket. Az egyéni és csoportos képzések mellett stílustanácsadás, interjú szimuláció, grafológiai elemzés és CV-fotózás is várja a résztvevőket.

Közel 70 kiállító vesz részt az SZTE Tavaszi Állásbörzén

Március 12-én, kedden 9-kor

nyitja kapuit az SZTE Tavaszi Állásbörze a Karrier Iroda szervezésében. Az eseményre az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatóit, leendő friss diplomásait és minden olyan már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt várnak, aki kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen nyitott pozíciókat kínálnak a munkáltatók.

A régió legnagyobb álláskeresési fórum

ának ismét az egyetem központi helyszíne, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriuma ad otthont. A közel 70 kiállító között regionális cégek, az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók egyaránt megtalálhatóak. A céges képviselők személyesen tájékoztatják a látogatókat a kínált pozíciók jellegzetességeiről, elvárásokról, a jövőben várható gyakornoki- és munkalehetőségekről. Az állásbörze hangulatos helyszíne egyéb kísérő programoknak is helyet ad. Idén is lesz CV-fotózás, grafológiai tanácsadás, mely mindig nagyon népszerű a látogatók körében. További információk az SZTE Tavaszi Állásbörze programokról és a kiállítókról a

www.sztekarrier.hu

oldalon, illetve a rendezvény

Facebook eseményében

érhetőek el. (Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.