Politika

Bartók Csaba: bevisszük a Tisza-partot az emberek mindennapjaiba

Bartók Csaba: bevisszük a Tisza-partot az emberek mindennapjaiba

2019. február 13., szerda
Bartók Csaba: bevisszük a Tisza-partot az emberek mindennapjaiba

Élettel kell megtölteni Szeged belvárosát – jelentette ki szerdán a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke, aki úgy véli, vissza kell adni a várost a szegedieknek.

„Rengeteg üresen tátongó, egyébként önkormányzati tulajdonban lévő üzlethelyiséget újra élettel kellene megtölteni” – állapította meg Bartók. Szerinte át kellene gondolni ezeknek az ingatlanoknak az árait, a műszaki és egyéb állapotát. „Szeged belvárosát vissza kellene adni a szegedieknek. Nem bezárt vagy felszámolás alatt álló üzlethelyiségekkel kellene teli legyen, hanem élettel” – vázolta fel.

Az elnök a harmadik Tisza-hídra is kitért. „Fontos lenne szeged közlekedésében és a város mindennapjaiban. Mi ezt helyzetbe kerülésünk esetén meg akarjuk és meg fogjuk csinálni vagy így vagy úgy, de ezt nyugodtan megígérhetjük” – hangsúlyozta.

„Nincs, vagy csak nagyon kevés élet van a Tiszán” – fogalmazott a város főutcájának titulált szakasz kapcsán. „Gondoljunk bele, hogy fővárosunkban a Duna milyen lehetőségeket kínál, mindkét partján milyen élet folyik és mennyire rátelepült a város, a turisztika. A városi élet gyakorlatilag a Duna köré fonódik. Ezt Szegeden nem mondhatjuk el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.