B. Nagy: továbbra is segíti a határ menti kistelepüléseket a határvédelemben a kormány

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden szükséges támogatást a határvédelemhez Csongrád megye települései továbbra is. Erről B. Nagy László, Csongrád megye 2-es választókörzetének országgyűlési képviselője beszélt a Rádió 7-nek.

A politikus felidézte, a szerb-magyar határ menti településeknek 2015 óta állandó napi feladata a határvédelem, és belügyminisztérium ebben mindig segít. B. Nagy László szerint fontos munkát végeznek a határvédelemben a polgárőrök is, így az ő támogatásuk is fontos feladat.

„Én úgy gondolom, hogy eddig, amit kértek, lehet nem azonnal, de mindig megkapták. Mind fejlesztés, mind működési támogatásokat. Én elég sokat tárgyalok a belügyminisztériummal ez ügyben. Ott értő fülekre találok. Nagyon örülnek a minisztériumban, hogy a településeknek a mezőőrei, vagyonőrei és az ott élő önkéntesek besegítenek a határvédelembe, a rendőrség koordinálásába” – fejtette ki a parlamenti képviselő.

Előző sztori

Öngyilkos lett zárkájában Pásztor Anna énekesnő zaklatója

Következő sztori

Újrafestették a zebrákat – reméljük, most tartósabbak lesznek