Gazdaság

Bődületesen drága Szeged: budapesti árakért lehet albérlethez jutni

Bődületesen drága Szeged: budapesti árakért lehet albérlethez jutni

2019. február 1., péntek
Bődületesen drága Szeged: budapesti árakért lehet albérlethez jutni

Hasonló feltételekkel, ugyanannyiért bérelhetünk Szegeden és a fővárosban szobát vagy lakást. A szakemberek szerint ezt a megyeszékhelyen növekvő építési kedv eredményezi, illetve az építőanyagárak emelkedése. A bérleti díjak viszont szerintük még mindig nem súrolják a plafont - majd csak 2020 végén - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintGyőr, Kecskemét és Debrecen mellett Szeged is ott van azon nagyvárosok között, ahol az elmúlt években megnőtt az építkezési kedv és a lakások iránti kereslet is. Ennek eredményeként az említett városokhoz hasonlóan a megyeszékhelyen is olyan albérletárakkal találkozhatunk, mint a fővárosban. Ugyanakkor Szegeden jobban megéri lakást befektetési célból venni, hiszen itt jóval kevesebb a bekerülési költség, és a bérleti díj által jobban megtérül a befektetett összeg, mint Budapesten, ezért építkezünk mi is itt. Mindemellett pedig a Csongrád megyei város jelentős szerepet tölt be a turisztikai térképen, tehát a lakásokat így is megéri kiadni, folyamatosan nő a vendégéjszakák száma – mondta Balogh Róbert, az Igényes Otthon cégvezetője. Az ingatlanberuházó hozzátette, jó befektetés ma lakást vásárolni és albérletbe kiadni az egyetemi városban. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.