Közélet

Szegedet dicsérik egy turisztikai kiadványban

Szegedet dicsérik egy turisztikai kiadványban

2019. január 11., péntek
Szegedet dicsérik egy turisztikai kiadványban

A We Love Hungary című kiadvány az ország hat kiemelt turisztikai régiójának, köztük Szeged és környékének látnivalóiról, gasztronómiai és szórakozási lehetőségeiről is beszámol. A szerzők áradoznak régiónk kínálatáról - írja a Délmagyar.

A lap szerintSzegeden és környékén Toldi Nóra újságíró gyűjtötte össze a helyi látnivalókat. A térségünket 29 oldalon bemutató rész hasznos információkkal – megközelítés, térkép – kezdődik, amelyeket egy hosszú hétvégére való programsorozat követ. A szerző a dóm, a Tisza, a vasalóház és a Kárász utca mellett halászlevet, vadasparkot, cukrászdát és egyetemisták által kedvelt kocsmát is ajánl. A hét kihagyhatatlan látnivalóit felsoroló két oldalt egy rövid interjú követi Mészáros Péter slammerrel, a Slam Poetry Szeged alapítójával, aki szerint Szeged kulturálisan pezsgő város. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.