Közélet

Szaunamesterek vetélkedtek Makón

Szaunamesterek vetélkedtek Makón

2019. január 14., hétfő
Szaunamesterek vetélkedtek Makón

A Hagymatikum fürdőben egyre népszerűbb a szaunázás, olyannyira, hogy a hétvégén itt rendezték meg a szaunamesterek országos bajnokságának egyik idei fordulóját. Szervezője szerint Makón minden adott ahhoz, hogy itt is színvonalas szaunakultúra fejlődjön ki - írja a Délmagyar.

A lap idéziDankovits Zsuzsannát, az országos szaunamester-bajnokság egyik tavalyi győztesét, aki szerint aszaunázásban az a legjobb, hogy itt, mivel mindenkinek csak egy törölközője van, megszűnnek a különbségek az emberek között. A hölgy– aki civilben angoltanár– öt éve, vendégként járt először szaunában. Ő is részt vett azon a versenyen, amelynek a makói Hagymatikumban rendezték meg az egyik fordulóját a hétvégén. Azt mondta, ahhoz, hogy egy szaunamester jó hangulatot tudjon varázsolni, mindenek előtt egyéniségre van szükség. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.