Egyetem

Nyílt napot és szülői értekezletet tartanak az egyetemen

Nyílt napot és szülői értekezletet tartanak az egyetemen

2019. január 30., szerda
Nyílt napot és szülői értekezletet tartanak az egyetemen

Friss felvételi tudnivalókkal és tippekkel, szakkínálatának és szolgáltatásainak bemutatójával várja a középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem szombaton 9 órától a Dugonics téri központi épületében. A program hagyományos értékeiről és újdonságairól a szülői értekezletet tartó dr. habil. Gellén Klárát, az SZTE oktatási rektorhelyettesét kérdeztük.

Nyitott kapukkal várja a Szegedi Tudományegyetem február 2-án, szombaton 9 és 14 óra között az SZTE központi épületébe (Szeged, Dugonics tér 13.) érkezőket. - Hagyomány intézményünkben, hogy a felvételi készülődés időszakában, idén február 2-án, elsősorban a végzős középiskolásokat, a határon túlról érkezőket és a szülőket várjuk tájékoztatónkra - pontosította az SZTE második összegyetemi nyílt napra szóló meghívót dr. habil. Gellén Klára. A Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese szerint - többek között azért - érdemes ellátogatni szombaton az SZTE patinás központi épületébe, mert a program nem csupán az általános felvételi tájékozódásra nyújt lehetőséget. A továbbtanulást meghatározó végső döntés meghozatalát segíti az SZTE második összegyetemi nyílt napja. A programsorban szó lesz a Szegedi Tudományegyetemen elérhető képzési formákról, a felvételi ponthatárokról, a többletpontokról, a kötelező nyelvvizsgával és emelt szintű érettségivel kapcsolatos tudnivalókról és a diákhitel lehetőségéről. Február 2-án Szegedre érkezik az Innovációs és Technológiai Minisztérium országos roadshow-ja is. Az európai uniós és hazai forrásokból megvalósuló, felsőoktatást és a Szegedi Tudományegyetemet érintő" fejlesztésekről az ITM és az SZTE képviselői tájékoztatják az érdeklődőket. További információ

itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.