/

Nagyon sok pénzbe kerül a tömeges bevándoroltatás

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Noha az Európai Uniót célba vevő bevándoroltatás célja igen sokrétű, és elsődleges fenyegetései hatalompolitikai, kulturális, benne nyelvi, vallási, erkölcsi identitásúak, az anyagi jellegű károk, kárveszélyek is ijesztőek. E kiadások már ma elérik-meghaladják a brexit utáni EU költségvetési kiadásait – írja a Magyar Idők.

A lap cikke szerint Németországban egyes kutatások már kezdetben évi 25 milliárd euróban jelölték meg a 2015. évi és az azt követő bevándorlás, bevándoroltatás éves kiadásait. Ehhez adódhatnak a többgenerációs török, kurd stb. lakosság integrálásával kapcsolatos kiadások.

Még hitelesebb adat került napvilágra, amikor Gerd Müller CSU-s fejlesztésekért felelős miniszter közölte: egymillió bevándorló egyévi ellátása harmincmilliárd eurójába kerül a német államnak. Joggal vethető fel, hogy akkor a maradék 700 ezer migráns eltartásával együtt ez az összeg mintegy negyvenötmilliárd euró évente. Ehhez adódnak a korábbi török, kurd stb. bevándoroltattak társadalmi integrációjának a szokásos költségek feletti terhei.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Töltésoldalban borult fel egy autó Szegeden

Következő sztori

Hálapénzmentes lett az újszegedi MÁV-rendelő