Közélet

Mindenki megdöbbent, hogy lehúzta a rolót a vásárhelyi tévé

Mindenki megdöbbent, hogy lehúzta a rolót a vásárhelyi tévé

2019. január 11., péntek
Mindenki megdöbbent, hogy lehúzta a rolót a vásárhelyi tévé

Nemcsak egy helyi tévé szűnt meg, hanem az egész helyi televíziózás kapott súlyos sebet – így vélekedik a média a Vásárhelyi Televízió képernyőjének elsötétüléséről. Rókus Ákos ügyvezető szerint ha valaki újra televíziót szeretne indítani a városban, az legalább egy, de inkább másfél év múlva lehetséges– írja a promenad.hu.

A Vásárhelyi Televízióban december 21-én láthattak a nézők utoljára szerkesztett híradót, majd december 28-ig ismétléseket sugárzott a médium. Az utolsó 8 munkavállaló ezen a napon nyújtotta be rendkívüli felmondását, ugyanis december közepéig még a novemberi bérüket sem kapták meg. A tévében azóta már csak képújság van, és mivel a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) szabályozása szerint 14 napnál tovább nem lehet szüneteltetni a műsorokat, ezért Rókus Ákos ügyvezető igazgatója ma felbontotta a tévé és a hatóság közötti műsorszolgáltatási szerződést, valamint visszaadta a rádióengedélyt, azaz a frekvenciahasználati jogot is. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.