Írjon nekünk

Sport

Mikler Roland szerint megmutatta az igazi arcát a magyar válogatott

/var/www/szegedma.hu/web/stab/kibedipeter.jpg

Megjelent:

A közel-keleti együttes már nem a négy évvel ezelőtt ezüstérmet nyert csapat, de továbbra is veszélyes lehet bármelyik ellenfelére.

Kevesebb mint 24 órát pihenhettek a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai az Angola elleni fölényes győzelem után. Ha ilyen rövid idő van két meccs között, akkor természetesen az edzés kimarad a napirendből, helyette a regeneráció lesz sokkal hangsúlyosabb és a taktikai felkészülés kap szerepet. A magyart válogatott két kapitánya, Csoknyai István és Vladan Matics nem sokat aludtak éjszaka. “Már éjszaka megnézzük a katariak meccsét, megnézzük a mi meccsünket is és ki is elemezzük, majd ezt a játékosokkal is megtesszük délelőtt”- avatott be a sűrű programban az Angola meccs után Csoknyai István.

Az argentinok elleni döntetlen és az Angola elleni siker után hétfőn fél 4-től nagyot léphet a magyar válogatott a célja, a legjobb hétbe kerülésért. Egy győzelemmel a középdöntőbe jutás küszöbére kerül, ami egyben az olimpiai selejtezős álmok életben tartását is jelentené.

Katar kellemetlen ellenfél lesz, eddig csakúgy mint a magyarok, két arcukat mutatták meg. Angolától meglepetésre kikaptak, majd vasárnap simán verték Egyiptomot. A közel-keleti együttesben már valamivel kevesebb a honosított játékos, mint a korábbiakban, a hazai rendezésű világbajnokságra 4 éve szurkolóstól, edzőstől és játékosostól összevásárolt csapatból mára hatan maradtak illetve a kispadon továbbra is a spanyol sztáredző Valero Rivera ül. Nem lesz könnyű ellenfél, de nem is verhetetlen.

“Biztos vagyok benne, hogy ahogy mi is, ők is a fejükhöz kaptak az első meccs után. Azt láttuk, hogy összeszedték magukat, de azt remélem, hogy hétfőn mi leszünk az összeszedettebbek. Megmutattuk az igaz arcunkat, ugyanígy kell folytatnunk.”- adott rövid útmutatót a magyar válogatott kapusa, Mikler Roland a vasárnapi meccs után, ahol 70 százalék fölött védési mutatóval kiérdemelte a meccs embere címet is.

A Magyarország-Katar kézilabda világbajnoki csoportmérkőzés 15 óra 30 perckor kezdődik Koppenhágában.

Kommentek

Sport

Egy hajszállal jobb volt Svédország

/var/www/szegedma.hu/web/stab/kibedipeter.jpg

Megjelent:

Szerző:

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33-30-ra kikapott az Európa-bajnoki ezüstérmes svéd csapattól a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének ötödik, utolsó fordulójában. Kommentek

Tovább olvasom

Sport

Egy bravúr kell és minden könnyebb lesz a világbajnokságon

/var/www/szegedma.hu/web/stab/kibedipeter.jpg

Megjelent:

Szerző:

A világbajnokság közepéhez érve egyre fáradtabb a magyar válogatott, ráadásul két könnyebb és egy súlyos sérülést is “begyűjtöttek” már a pályára lépők. A szakvezetésnek így a svéd meccs ellen cserélnie kellett a keretben. Kommentek

Tovább olvasom

Sport

Döntetlennel jutott a középdöntőbe a magyar válogatott

/var/www/szegedma.hu/web/stab/kibedipeter.jpg

Megjelent:

Szerző:

A veretlenség megmaradt, a továbbjutás a zsebben, de újabb fontos emberét vesztette el a magyar válogatott.

Tovább olvasom

Aktuál