Közélet

Megtervezték a tökéletes szegedi hosszú hétvégét

Megtervezték a tökéletes szegedi hosszú hétvégét

2019. január 28., hétfő
Megtervezték a tökéletes szegedi hosszú hétvégét

A We Love Hungary online magazin 2019-es útikönyvét a hónapban adták ki. Ebben Szeged is nagy szerepet kapott, hiszen péntektől vasárnapig kínálnak programot a napfény városába. De nem csak turistáknak érdemes belelapozni az interneten is elérhető kiadványba.

Szeged egyre népszerűbb célpont a turisták körében,

a városban elrejtett érdekességekről

terjedelmes cikket közöltünk a nyáron. Most a We Love Hungary online magazin

2019-es kiadványa

ad tippeket a Szegedre látogatóknak, amiket nem csak a turistáknak, hanem a helyieknek is érdemes figyelmükbe venni.

A várossal több oldalon át, többek között a szecessziós épületekkel is foglalkozó kiadványban a tökéletes szegedi hosszú hétvégére is láthatunk egy alternatívát. Ebben többek között Tisza-parti sétát, halászlevezést és belvárosi sétát javasolnak.

Emellett népszerű szegedi cukrászdák és éttermek is helyet kapnak az ajánlások között. Szó esik a szegedi kocsmákról is, így például említik az egyetemisták körében gyakran felkeresett Nyugi Kertet és a Bluest is. Mindemellett némi figyelmet kapnak az éttermek is: ezt a kiadványban halászlé kóstolásra, illetve más jellegű éttermekre bontják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.