Megtalálták a rendőrök a Bohém Tanyán bunyózó Tamás kabátját

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

De nem a hátrahagyott tárgyak miatt érdeklődnek a 30-35 év körüli férfi információiról.

A police.hu beszámolója alapján péntek este 11 körül a Szentháromság utcai vendéglátóhelyen szóváltást követően többször megütötte és megrúgta az emiatt földre került sértettet és annak ismerősét is. Ezt követően távozott.

A rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt keresik a 180-190 centi magas, sportos testalkatú, rövid, sötét hajú, átlagos beszédű, átlagos arcú férfit, akit feltehetően Tamásnak hívnak. Szürke pulóvert, fekete színű Armani Jeans márkájú bőrkabátot viselt, melyet az esetet követően a helyszínen hagyott, kulcscsomójával és Boss márkájú sapkájával együtt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400/1814-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Az önkormányzat miatt selejtezi a DAKK a csuklós buszokat Szegeden?

Következő sztori

Ismét a hosszabbításban nyert fontos meccset a Szedeák

Legutóbbi hasonló cikkek