Közélet

Márki-Zay felesége kulcsszereplő az oltásellenes házaspár perében

Márki-Zay felesége kulcsszereplő az oltásellenes házaspár perében

2019. január 8., kedd
Márki-Zay felesége kulcsszereplő az oltásellenes házaspár perében
Nemrég folytatódott az a per, amely egy oltásellenes házaspár csecsemőjének halála miatt indult. A hathetes kisfiú a vád szerint azért halt meg, mert agyvérzést kapott a K- vitamin beadásának elmulasztása miatt, és azért, mert nem hívtak hozzá időben orvost - írta a HVG.

Születésekor K-vitamint kellett volna kapnia annak a kisfiúnak, aki öt évvel ezelőtt, hathetes korában meghalt. A szülők ellen szándékos emberölés miatt emeltek vádat, a per januárban kezdődött. A pénteki tárgyalásonezúttal Márki-Zay Péter feleségét, Vincze Felíciát és a család gyermekorvosát, Mille Gabriellát hallgatták meg tanúként a Budapest Környéki Törvényszéken. A gyermekorvost az agárdi „fényevő” szülők perében egyszer már elítélték, akkor is egy gyermek halálával összefüggésben. Vincze Felíciát azért idézték meg tanúként, mert ő működteti azt a születésházat, ahol öt évvel ezelőtt az oltásellenes mozgalom hazai élharcosainak számító szülők gyermeke megszületett. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.