Közélet

Legkésőbb április 15-ig kijavítják a hibákat az Ortutay utcán

Legkésőbb április 15-ig kijavítják a hibákat az Ortutay utcán

2019. január 11., péntek
Legkésőbb április 15-ig kijavítják a hibákat az Ortutay utcán

Egy szegedi útfelújítási projekt után - amelyre 765 milliót költöttek - hullámos Ortutay utcát kaptak a közlekedők - írja a Délmagyar.

Több makkosházi utca is része volt a felújításnak, így az Ortutay utca is. Többek szerint még a két utca találkozásánál sem tudtak elsimítani a betont, így szintkülönbséget is érezhetnek az arra közlekedők. Az ott élők pedig hatalmas reményeket fűztek ahhoz, hogy végre járható utat kapnak - írja a lap. Az új aszfalt morzsolódik, kavicsos, és a csatornafedők sem megfelelően vannak elhelyezve – mesélik az arra élők. A cikkben megemlítik, hogy Kozma József, Makkosháza képviselője a történtek kapcsán azt mondta, hogy a projektet megrendelő önkormányzat és a műszaki ellenőr az átadás során a munkaterületet bejárta, de a hibák észlelése a rossz időjárási viszonyok miatt akadályokba ütközött, így a megrendelő a műszaki átadáshoz csak feltételekkel járult hozzá. A képviselő ígérte, ha jobb lesz az idő elkezdik a javítást, de legkésőbb április 15-ig járhatóvá teszik az Ortutay utcát úgy, hogy egy évig a kivitelezőnek garanciálisan javítani kell az észlelt hibákat. További részletek

ITT

olvashatók. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.