/

Legalább fél órát várnunk kell hétvégén a határátkelőkön

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közúti határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a következő napokon Csongrád megyében az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint.

Röszkén péntektől vasárnapig a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás is kialakulhat. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat a ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalomnál és Röszkén a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a személygépjárművek és a buszok esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszomborban a személyforgalomban szombaton és vasárnap 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban. A tehergépjárművek esetében szombaton, valamint hétfőn kell nagyobb forgalomra számítani.

 

Előző sztori

Történelmi áttörés előtt a megyei diplomácia – Hosszú távú tervek a kínai Shaanxi tartománnyal

Következő sztori

Elismerték Sáfrány Péter csongrádi tűzoltó százados munkásságát