Hírzóna

Legalább fél órát várnunk kell hétvégén a határátkelőkön

Legalább fél órát várnunk kell hétvégén a határátkelőkön

2019. január 18., péntek
Legalább fél órát várnunk kell hétvégén a határátkelőkön

A közúti határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a következő napokon Csongrád megyében az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint.

Röszkén

péntektől vasárnapig a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-120 perc várakozás is kialakulhat. A tehergépjárművek esetében akár 60-120 perc várakozás is kialakulhat a ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalomnál

és

Röszkén

a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán

szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 60 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek és a buszok esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszomborba

n a személyforgalomban szombaton és vasárnap 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban. A tehergépjárművek esetében szombaton, valamint hétfőn kell nagyobb forgalomra számítani.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.