Egészség

Elindul a Nagy Szegedi Fogyás Challenge

Elindul a Nagy Szegedi Fogyás Challenge

2019. január 8., kedd
Elindul a Nagy Szegedi Fogyás Challenge

Fogyókúraverseny helyett Nagy Szegedi Fogyás Challenge-et hirdettek meg idén a városban. A júniusig tartó kihívásban heti fél kiló fogyás a cél. Mindenki, aki ezt teljesíti, nyertes lesz, és ajándékot kap - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogyráncfelvarráson esett át az idén nagykorúvá vált szegedi fogyókúraverseny: új néven és új szabályok alapján indították el a programot. A legfontosabb, hogy idén nem egy nyertes lesz, és nem a nagy súlyvesztés a fő cél, hanem hogy az elért súlyt a versenyzők hosszú távon is meg tudják tartani. – Az elmúlt 17 év tapasztalata azt mutatta, hogy aki hirtelen sokat fogyott, az többnyire vissza is hízta egy idő után a leadott kilókat. Ennek viszont így nincs értelme – magyarázta Király Róbert, a verseny főszervezője. – Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem arra motiváljuk a versenyzőket, hogy saját súlyukhoz képest a legtöbb kilótól szabaduljanak meg, hanem arra, hogy minden hónapban fogyjanak 2 kilót. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.