Sport

Egyiptom ellen eggyel kevesebben

Egyiptom ellen eggyel kevesebben

2019. január 16., szerda
Egyiptom ellen eggyel kevesebben

Nem cserél be új játékost a magyar válogatott szakmai stábja a sérült Balogh Zsolt helyett a továbbjutásról döntő meccs előtt.

Ma reggelre hivatalossá vált amit tegnap csak sejteni lehetett:

egyelőre senkit nem cserél be a bokasérülését Szegeden kezeltető Balogh Zsolt helyére a magyar férfi kézilabda-válogatott szakmai stábja,

így 15 játékossal veszik fel a harcot Egyiptom ellen a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó előtti fordulójában.

A cserét ma reggel 9-ig kellett volna jelezni, de ez nem történt meg, így Egyiptom ellen jobbátlövőben Nagy Lászlónak és Ancsin Gábornak kell megoldania a feladatot. A három forduló alatt megszerzett két győzelem és egy döntetlen, azaz 5 pont azt jelenti,

ha legyőzzük Egyiptomot, biztossá válik a továbbjutásunk a középdöntőbe,

ráadásul az is eldől, hogy nem pont nélkül kezdjük meg a következő kört Herningben. Csütörtökön, az utolsó csoportmeccsen a svédek ellen már a csoportelsőségért és további pontokért mérkőzhetünk. Egy esetleges szerda esti vereség esetén még a továbbjutásunk is elúszhat (igaz ehhez Katar bravúrja szükséges a svédek ellen) vagy a pont nélküli továbbjutás fenyeget.

A Magyarország-Egyiptom világbajnoki csoportmérkőzés 18 órakor kezdődik Koppenhágában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.