Hírzóna

Virágot és táblát lopott a belvárosban egy makói férfi

Virágot és táblát lopott a belvárosban egy makói férfi

2018. december 5., szerda
Virágot és táblát lopott a belvárosban egy makói férfi

Több tő virágot kiszedett, két falra szerelt táblát pedig ellopott Makó belvárosából egy helybeli férfi. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát a feltételezett elkövetővel szemben.

A 35 éves férfi augusztus 29-én éjszaka a város egyik parkjából több virágot, valamint az öntözőcsövet kiszedte, majd egy épület faláról egy dísztáblát elvitt. Csaknem két hónappal később egy plasztiktáblát is ellopott. A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerte tettét. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Tőle a nyomozók az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.