Közélet

Makón elégedettek a polgármester és Lázár János munkájával

Makón elégedettek a polgármester és Lázár János munkájával

2018. december 18., kedd
Makón elégedettek a polgármester és Lázár János munkájával

Jó irányba mennek a dolgok a városban és a választókerületben is a makóiak szerint, derül ki egy friss felmérésből. A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása alapján a településen élők háromnegyede elégedett Lázár János országgyűlési képviselő munkájával, és Farkas Éva Erzsébet fideszes polgármester is toronymagasan nyerne egy mostani választáson - írja a promenad.hu.

A Nézőpont Intézet a Jobb Makóért Egyesület megbízásából végzett telefonos közvélemény-kutatást a településen. A felmérést november végén tartották, és 500 főt kérdeztek meg. Az „Ön szerint inkább jó vagy inkább rossz irányba mennek a dolgok az Ön választókerületében?” kérdésre a megkérdezettek 70(!) százaléka a jó irányt választotta, és 83(!) százalék Makón is pozitívként élte meg az elmúlt időszakot. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.