Szórakozás

Különleges bulit tartanak a Hagymatikumban

Különleges bulit tartanak a Hagymatikumban

2018. december 31., hétfő
Különleges bulit tartanak a Hagymatikumban

Az év leghosszabb nyitvatartásával és fergeteges partival készül a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő december 31-én - írja a promenad.hu.

Két helyszínen – az élmény- és termálmedencénél – várja programokkal a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő azokat, akik jegyet váltottak az évbúcsúztató rendezvényükre. Az élménymedence térnél fellép a Rippel Brothers artista produkcióval, akik a Moulin Rouge jegyében készültek show-val. Továbbá remek koncerttel készül a SunCity Brass is és az este folyamán a Coco Bongo fog zenélni. A termálmedencénél habparti várja az évbúcsúztatókat. A medencéknél nem áll meg a buli: a szaunáknál is hangulatos, tematikus szeánszokkal várják a szaunamesterek a fürdőzőket. Lajtosné Papp Noémi, a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetőjeelmondta, idén bevezették a VIP-jegyet, melynek keretén belül tudják használni a szaunaszolgáltatásokat a vendégek, de korlátlan pezsgőfogyasztást is magába foglal a belépő. A Nyugi Bárban és az étteremben svédasztalos menüvel készülnek a fürdő szakácsai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.