Hírzóna

Külföldön kiképzett profik szervezik a durva budapesti tüntetéseket?

Külföldön kiképzett profik szervezik a durva budapesti tüntetéseket?

2018. december 14., péntek
Külföldön kiképzett profik szervezik a durva budapesti tüntetéseket?

Ezt állítja a Fidesz szakértőkre hivatkozva.

"Az elmúlt két nap eseményeiből egyértelműen látszik, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Nekik egy a lényeg: abalhé és a provokáció. Minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt. Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából" - közölte a párt.

Valószínű, hogy gondosan – részben külföldön – felkészített és kiképzett emberek is részt vettek abban a kiterjedt akcióban, melynek célja a kormányerők, illetve az alkotmányos rendszert védő intézmények provokálása -

fejtette ki

Ifj. Lomniczi Zoltán, aSzázadvég jogi szakértője a 888.hu-nak. Szerinte: "ami az elmúlt napokban történt a magyar Országgyűlésben és például a Kossuth téren, az több okból is intő jel a magyar demokrácia és a nemzeti szuverenitás szempontjából. Egyrészt valószínű, hogy gondosan – részben külföldön – felkészített és kiképzett emberek is részt vettek abban a kiterjedt akcióban, melynek célja a kormányerők, illetve az alkotmányos rendszert védő intézmények provokálása."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.