Közélet

Karácsonyi  jótékonysági mozizás a bohócdoktorokkal

Karácsonyi  jótékonysági mozizás a bohócdoktorokkal

2018. december 8., szombat
Karácsonyi  jótékonysági mozizás a bohócdoktorokkal

A szegedi Belvárosi Moziban szombaton délelőtt a Karitáció Alapítvány több száz gyermeket látott vendégül mozifilm vetítésre.

A Karácsony előtti jótékonysági programra elsősorban nehéz sorsú, nagycsaládos, hátrányos helyzetű gyerekek kaptak a szociális hálón keresztül meghívást. A jegyeket a filmvetítés kezdete előtt jelképesen az alapítvány gyógyító bohócdoktorai szedték. A Karitáció Alapítvány egyik legeredményesebb jótékonysági tevékenysége a 2008 óta működtetett Gyógyító Bohócdoktorok Mozgalom.A kórházakat és a gyógyítást segítő programok mellett kulturális, sport, illetve az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényeken is részt vállalnak a Bohócdoktorok. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás, ezért a filmvetítés előtt a krumpliorrosok karácsonyi dalokat énekeltek a gyermekekkel és csokoládé mikulással ajándékozták meg az apróságokat. A mozizás minden meghívott gyermek számára ingyenes volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.