Közélet

1,5 milliárdból fejlesztenek Mindszenten

1,5 milliárdból fejlesztenek Mindszenten

2018. december 27., csütörtök
1,5 milliárdból fejlesztenek Mindszenten

Az idei év Mindszent számára a beruházások éve volt, még most is zajlik a munka, ezeket jövőre kell befejezni. A fejlesztésekre 1,5 milliárd forintot fordíthat a város, ez pályázaton nyert pénz - írja a Délmagyar.

A lapnak nyilatkozó Zsótér Károly polgármester első helyen említette a város zavartalan működését; az egészségügyet, a köznevelést, az idősek ellátását és a szociális gondok enyhítését egész évben sikerült megoldani. A zavartalan működéshez az kellett, hogy jól gazdálkodtak a költségvetés nyújtotta szűk kerettel, nem „termeltek" adósságot, és a fejlesztéseket sem felejtették el. 1,5 milliárd forintos, pályázatokon nyert forrásból gazdálkodhattak, vannak jelenleg is zajló, főként infrastrukturális fejlesztések. Most tart a Dózsa-telepi városrész központjának kialakítása, a strand fejlesztése, az ipari csarnok építése, a belvárosi kerékpárút kialakítása, a piac felújítása, a település zöld felületeinek rendbetétele, a városháza energetikai korszerűsítése és a központban lévő sétálóutca kialakítása. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép:Imre Péter)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.