Politika

Új elnök, új elnökség vezeti a szegedi Fideszt

Új elnök, új elnökség vezeti a szegedi Fideszt

2018. november 22., csütörtök
Új elnök, új elnökség vezeti a szegedi Fideszt

Nagy többséggel Bartók Csabát választotta elnökévé a Fidesz szegedi alapszervezete szerda esti csoportülésén. B. Nagy László, leköszönő elnök mostantól minden energiáját Szeged érdekeinek képviseletére fordítja az Országgyűlésben.

A november 21-i csoportülésen a szegedi alapszervezet tisztújítást tartott, melyen egyhangúlag Bartók Csabát, egykori válogatott világklasszis kézilabdázót választotta a szegedi Fidesz új elnökévé. Az új elnökség tagjává választották Tápai Pétert is.

Bartók Csaba köszöntőbeszédében úgy fogalmazott, Szegedet vissza kell adni a szegedieknek, mert a város nem a Botka-kláné, hanem a szegedieké. Az új elnök azt mondta, munka, munka, és munka lehet a siker receptje, mert a szegedi Fidesz nem tűrheti tovább, hogy a város fokozatosan leszakad a magyar városok fejlődésétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.