Hírzóna

Szegedi és makói drogdílert kapcsoltak le

Szegedi és makói drogdílert kapcsoltak le

2018. november 15., csütörtök
Szegedi és makói drogdílert kapcsoltak le

A Pécsi Járásbíróság november 14-én elrendelte egy szegedi és egy makói férfi letartóztatását kábítószer birtoklásának bűntette alapos gyanúja miatt egy hónapra.

A nyomozás eddigi adatai szerint november 11-én rendőri intézkedés alá vonták Pécs területén azt a személygépkocsit, amellyel a két gyanúsított közlekedett. A két gyanúsított mozgása és beszéde lelassult volt, ezért ruházatukat és gépkocsijukat is átvizsgálták a rendőrök. Ennek során tőlük többféle kábítószernek minősülő anyag, illetve növényi származék került lefoglalásra. A gyanúsítottakat gyorstesztje szervezetükben kábítószert mutatott ki. A gyanúsítottakkal szemben több büntetőeljárás is folyamatban van. Alaposan tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyásuk esetén még le nem foglalt tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésével, elrejtésével veszélyeztetnék a bizonyítást, illetve újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményeket követnének el. A bíróság határozatát a szegedi gyanúsított és védője tudomásul vették, így vonatkozásában a határozat véglegessé vált, míg a makói gyanúsított és védője elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodlagosan bűnügyi felügyelet enyhébb formájának elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.