Szórakozás

Összecsomagolták a Szabadtérit az ünnepekre

Összecsomagolták a Szabadtérit az ünnepekre

2018. november 5., hétfő
Összecsomagolták a Szabadtérit az ünnepekre

November 5-től már hétféle Szabadtéri karácsonyi bérlet közül válogathatnak a különleges ajándékra vágyók. Idén sem maradhatott ki a sorból például a mindig népszerű premierbérlet,és az Újszegedi Színpad izgalmas bemutatóit is összecsomagolták az ünnepekre.

Hogyan kapcsolódik össze a Dóm tér és a karácsony? Nemcsak a fenyő, szalma és forraltbor illatú adventi vásár miatt, hanem a Szabadtéri révén is – kevés olyan karácsonyfa van, amely alatt ne lapulnának jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékokra! November 5-től kezdve hétféle, kedvezményes bérlet nyújthat különleges ajándékélményt a csillagtetős színház szerelmeseinek.Ráadásul az első héten még változatos ajándékokkal is meglepik a szegedi, Szabadtéri Jegyirodában személyesen bérletvásárlókat. A korábbi évekhez hasonlóan egyik Dóm téri bemutatóról sem maradnak le, akik az exkluzív Premier bérletet találják a meglepetéseik között. Izgalmas nyárra számíthat az is, aki a teljesen megújult Újszegedi Színpad első előadásaira vált bérletet: Moliére komédiája, a Don Juan, a Koldusoperabrecht-musical és egy varázslatos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe avatja fel a különleges hangulatú játszóhelyet. Romantikábólsem lesz hiány aDóm téren: olyan nagyszerű művek kerültek egy bérletbe, mint az Aida, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic. Aki a tánc rajongója, és ki nem hagyná a Hullámzó világ című táncjátékot, választhatja mellé a Szerelmes Shakespeare-t vagy a Titanicot is. Ha pedig a nagy klasszikusokat keresik, akkor az Aida, We Will Rock You és Titanic trió lehet az ideális választás. Az igazán mindenevőknek „háromfogásos” Szabadtéri-élmény jár: tánc, musical és opera is került egy bérletbe. A nyáresti élmények sorozatát garantáló karácsonyi bérletekmár 5700 forinttól elérhetők személyesen a Reök-palotában található jegyirodában, valamint online is.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.