Közélet

Máris forgalmi változással kezdődött a hét a Tisza Lajoson

Máris forgalmi változással kezdődött a hét a Tisza Lajoson

2018. november 26., hétfő
Máris forgalmi változással kezdődött a hét a Tisza Lajoson

Újra megnyitották a tömegközlekedés, az ott lakók, az áruszállítók és a taxisok előtt a Tisza Lajos körút Dugonics tér–Boldogasszony sugárút közti szakaszát a Tisza felé. Egy olvasói levél alapján tűrhetetlen, hogy hétről hétre változtatnak valamit és végeláthatatlannak tartják a munkálatokat.

Múlthét hétfőtől nemcsak újraaszfaltozták a Tisza Lajos körút–Zászló utca csomópontot, hanem közüzemi korszerűsítést végeztek, így a tömegközlekedési járművek, az említett szakaszon lakók, az áruszállítók és a taxisok ismét közlekedhetnek a múlthéten lezárt részen. Viszont

mától a Földváry utca Bódogh János–Zászló utca közti szakaszát zárják le,

ezért a Honvéd téri megálló helyett a Lombard irodaház előtti ideiglenes megállóban áll meg a 8-as, 10-es troli, valamint a 20-as, a 24-es és a 74-es busz.

"Szappanopera, ami a kiskörúton megy"

"Kíváncsian várjuk, hogy mi történik a Tisza Lajos körút felújítása című brazil szappanopera 1274. epizódjában" – csattant fel egyik olvasónk nekünk címzett olvasói levelében, melyet hétfőn kaptunk meg.

"Elviselhetetlen, hogy hetente csiki-csukiznak az utakkal, de még gyalogos közlekedésre is alkalmatlan a környék, a nyugdíjasok nem tudnak eljutni normálisan A-ból B-be"

– elégedetlenkedett a levél írója, majd hozzátette a csúszásokat, melyekről mi rendszeresen beszámoltunk. "Állítólag szilveszterkor már egy új, szép kiskörúton sétálhatunk majd, de kezdek elbizonytalanodni. Nyár elején még arról volt szó, hogy

szeptemberre már lehet autóval közlekedni a Tisza Lajoson

. A nyár végén meg már arról, hogy

októberben lehet közlekedni két irányban a lezárt szakaszon

.

"Úgy látszik, hogy a felújításnak sosem lesz vége, mert minden ugyanúgy néz ki, mint a nyáron, csak az úttesten és az árkokban véletlenszerűen gyaloglók útvonalai változnak".

Meddig kell még elviselnünk ezt a káoszt?!" – háborgott olvasónk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.