Közélet

Lebukott a Soros-egyetem, nem indított képzést

Lebukott a Soros-egyetem, nem indított képzést

2018. november 8., csütörtök
Lebukott a Soros-egyetem, nem indított képzést

Nem indított egyetemi képzést a Soros-egyetem, a CEU az amerikai Bard College-dzsal közösen – derül ki egy, a Magyar Idők birtokába került felvételből.Enyedi Zsolt, a CEU rektorhelyettese a Magyar Időket arról tájékoztatta: mindössze oklevél szerezhető az egyetlen „szakon”, amelyet a CEU a tengerentúli intézménnyel együttműködve hozott létre. A Soros-egyetem így továbbra sem felel meg a felsőoktatási törvénynek.

Semmilyen közös posztgraduális képzést nem indított a CEU az Egyesült Államokban található Bard College-dzsal (BC) – derül ki egyértelműen az utóbbi egyetem Mesterképzésért Felelős Tanulmányi Osztály vezetőjével készített telefonbeszélgetésből. Szavai szerint mindössze jelentéktelennek mondható együttműködés van a két intézmény között, amely abban merül ki, hogy a Bard alapképzésben részt vevő diákjai néhány hónapra eljöhetnek Európába a Soros-egyetemre, az Erasmus-ösztöndíj programban követett gyakorlathoz hasonlóan. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.