Világtükör

Kecskékkel és bárányokkal hált egy migráns Németországban

Kecskékkel és bárányokkal hált egy migráns Németországban

2018. november 1., csütörtök
Kecskékkel és bárányokkal hált egy migráns Németországban

Elfogtak a német rendőrök egy eritreai migránst, aki a Freiburghoz közeli gazdaságban kecskéket és bárányokat erőszakolt meg.

Egy éve jelentették a freiburgi rendőrségnek gazdák, hogy állataikat éjszakánként rendszeresen megerőszakolja egy ember. Nem tudták elfogni, de DNS-mintákat vettek az állatokon. Ha akkor a német rendőrség jobban végzi a dolgát és azonnal elfogja a férfit, nyilvánvalóan nem tudott volna idén tavasszal, nyáron nőket is megerőszakolni, Freiburg utcáin. De szabadon mászkálhatott a bűnöző, és még azután sem fogták el, hogy megerőszakolt egy nőt: akkor odáig jutottak, hogy a szerencsétlen lányon talált DNS-t azonosították a bárányokat és kecskéket erőszakoló bűnöző DNS-ével. Vagyis, kiderült: ugyanaz a személy volt. Csak a harmadik megerőszakolt nő után fogták el. Akkor derült ki az is, hogy egy 28 éves, menekültszálláson, a német állam pénzén élő, eritreai migránsról van szó. Nem sokkal azután, hogy kora tavasszal egy 18 éves lány csoportos nemi erőszak áldozata lett Freiburgban, a helyi rendőrségnek ismét erőszakkal, egy visszaeső szexuális bűnözővel kell foglalkoznia. A freiburgi rendőrség bejelentette egy regionális német újság szerint, hogy letartóztattak egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható több nemi erőszakkal is. A 28 éves, eritreai férfi még májusban került - ahogy szokták mondani - a nyomozók látókörébe, egy 30 éves nő elleni szexuális támadás miatt. Az áldozat testén DNS-nyomokat tudtak rögzíteni. De akkor nem fogták el. Viszont az erőszakoló DNS-e ismerős volt. A DNS-ből kiderült, hogy ugyanez a férfi lehet a felelős egy korábbi bűncselekményért: 2017-ben erőszakolt meg kecskéket és bárányokat egy Freiburg melletti gazdaságban. A bűnözőt végül úgy fogták el, hogy a májusi erőszak után júniusban és júliusban is megtámadott egy nőt, és a DNS mindkét esetben egyezett és így elvezetett az eritreai migránshoz. Az ügyészség kérésére a bíróság vizsgálati fogságba tette az egyébként egy freiburgi menekültszálláson élő migránst. Azaz: ha a bűnöző migránst azonnal elfogják, amikor az állatokat támadta meg, nem tudott volna később embereket is megtámadni. A kegyetlen bűnöző májusban egy 30 éves nőt, júniusban egy 31 éves nőt, júliusban pedig egy 20 éves lányt erőszakolt meg. És október végén fogták el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.