Hírzóna

Idős asszonyt és egy lakást is kifosztott egy vásárhelyi tolvaj

Idős asszonyt és egy lakást is kifosztott egy vásárhelyi tolvaj

2018. november 8., csütörtök
Idős asszonyt és egy lakást is kifosztott egy vásárhelyi tolvaj
Egy családi házból láncfűrészt, személyes iratokat, bankkártyát és készpénzt, a belvárosban két kerékpárt lopott, valamint egy idős asszony táskáját is elvette egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették. A 22 éves férfi július 29-én egy bolt melletti tárolóban lezárt biciklit, majd szeptember 9-én egy üzlet falának támasztott kétkerekűt lopott el. Csaknem három héttel később a feltételezett elkövető kerékpárral közlekedve egy utcán sétáló idős asszony kezéből kivette annak vászontáskáját, majd sietősen távozott a helyszínről. A gyanúsított november 2-án 8 óra körül egy családi házba is bejutott, ahonnan láncfűrésszel, cigarettatárcával, öngyújtóval, fejlámpával, személyes iratokkal, bankkártyával és készpénzzel távozott.

A rendőrök a férfit azonosították, majd november 7-én előállították. Tőle a vászontáskát, valamint a családi házból elvitt vagyontárgyak jelentős részét lefoglalták. Ellene kifosztás bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.