Világtükör

Halálos késelés Ausztriában: két afgán migránst vettek őrizetbe

Halálos késelés Ausztriában: két afgán migránst vettek őrizetbe

2018. november 25., vasárnap
Halálos késelés Ausztriában: két afgán migránst vettek őrizetbe

Agyonszúrtak egy 21 éves fiatalt vasárnapra virradóan az ausztriai Innsbruckban, két afgánt vettek őrizetbe gyanúsítottként.

Szörnyű hírt közöltek osztrák lapok vasárnap reggel. Az Inssbruckban található Museum Straße és Etzel-Straße sarkán megkéseltek egy 21 éves osztrák fiatalembert. Az eset a hajnali órában, 1 óra 30 perckor történt. A helyi fiatalt nyakon szúrta támadója, aki utána azonnal elmenekült. A

tt.com szerint a férfi azonnal összeesett

, a vére folyni kezdett. Az áldozatot kórházba vitték Innsbruckban, de már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség tájékoztatása szerint a bűncselekmény indítéka egyelőre ismeretlen, azonban két afgán férfit őrizetbe vettek, jelenleg is folyik a vizsgálat a helyszínen, a tanúk kihallgatása és a videofelvételek begyűjtése. Szemtanúk szerint a támadó alacsony volt, sötét ruhát viselt, és szintén külföldinek nézett ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.