Hírzóna

Gázpisztolyt loptak egy csongrádi házból

Gázpisztolyt loptak egy csongrádi házból

2018. november 9., péntek
Gázpisztolyt loptak egy csongrádi házból

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát egy 31 éves férfival szemben, aki gázriasztó pisztolyt vitt el egy hétvégi házból.

A gyanúsított szeptember 14-én este álkulccsal jutott be az ingatlanba, ahonnan tárral és hat tölténnyel együtt lopta el a pisztolyt. Az adatgyűjtés alapján a kapitányság nyomozói és a helyi körzeti megbízott egy napon belül azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Őt a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök az otthonában megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított gázriasztó pisztolyt és visszaadták azt a tulajdonosnak.
A férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.