Hírzóna

FIDELITAS: Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

FIDELITAS: Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

2018. november 20., kedd
FIDELITAS: Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A Fidelitas is kiadott egy közleményt a keddi Szeviép ítélettel kapcsolatban, amiben több mint öt éves börtönbüntetésre ítélték első fokon a cég vezetőit. Mutatjuk!

"Ma börtönbüntetésra ítélte Botka László udvari beszállítójának vezetőit a bíróság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő barátait és sameszait, valamint Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet. Ezzel újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja.

Solymos László alpolgármestert, Mózes Ervin főjegyzőt, Kalmár Gábor kabinetfőnököt október 2-án ítélte a bíróság börtönbüntetésre első fokon hűtlen kezelés miatt. Alig telt el másfél hónap, és Botka László udvari beszállítóját, a SZEVIÉP egykori vezetőit, Ujhelyi István sameszait is 5 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélték minősített csődbűntett miatt. Ezzel Botka László eddig is terebélyes börtönválogatottja újabb három fővel gyarapodott, név szerintPistrui Lászlóval, Baranyi Sándorral, és Oltványi Józseffel, a SZEVIÉP egykori vezéreivel. A börtönválogatott újabb tagjai miatt a Fidelitas ismét tájékoztató kampányt indít, mert Botka László körül egyre több az elítélt. A szegedieknek joguk van tudni, hogy a várost elítéltek vezetik, és Botka László és Ujhelyi István baráti társaságát súlyos bűncselekmények miatt börtönbüntetésre ítélte a bíróság."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.