Világtükör

Brutálisan megerőszakolta egy szír migráns a svéd nyelvtanárát

Brutálisan megerőszakolta egy szír migráns a svéd nyelvtanárát

2018. november 6., kedd
Brutálisan megerőszakolta egy szír migráns a svéd nyelvtanárát

Gyerekeinek elrablásával fenyegette, majd brutálisan megerőszakolta Svédországban egy szíriai bevándorló a saját nyelvtanárát. Az erőszaktevő és családja szerint csupán „félreértés" történt - tudósít a Daily Mail.

A 19 éves migráns hetekig zsarolni próbálta a nyelvtanárát a svédországi Nassjöben, azt akarta elérni, hogy feküdjön le vele - írja a Daily Mail. Miután a harmincas éveiben járó kétgyerekes anya nemet mondott, a migráns nem sokkal később belökte egy tanterembe, magukra zárta az ajtót és brutálisan megerőszakolta. Az áldozat szerint a migráns eleinte csak az alakját dicsérte, ám később már obszcén jelzőkkel illette, majd az erőszakot követően azt mondta: nem tudta visszafogni magát. Később a férfi azt állította, csupán „félreértés" történt. A svéd hatóságok a migránst már ismerték, többek között kábítószerrel való kereskedésen és bolti lopásokon érték tetten a múltban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.