Meteor

Változékony, de ismét melegebb idő lesz a hétvégén

Változékony, de ismét melegebb idő lesz a hétvégén

2018. október 26., péntek
Változékony, de ismét melegebb idő lesz a hétvégén

A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de erős szélre, esőre is készülni kell. Ismét erősödik kissé a nappali felmelegedés, vasárnap néhol 25 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken

hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Többfelé megélénkül a szél, de estig nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-9, a legmagasabb hőmérséklet 14-20 fok között várható.

Szombaton

megerősödik a szél, több helyen várható eső, zápor. Másutt a több-kevesebb napsütés mellett változóan felhős idő lesz, és kevesebb lesz a csapadék. A leghidegebb órákban 8-13 fok lehet. Napközben északon, északnyugaton 10-16, másutt 17-24 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

eleinte még lehet több-kevesebb napsütés, majd a déli óráktól nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé alakul ki eső, záporeső. A szél erős, helyenként viharos lesz. A minimumhőmérséklet 8-15 fok között valószínű. A nappali maximumok 20-25 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.