Németország: nyolc embert tartóztattak le Freiburgban nemi erőszak miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyolc férfit gyanúsítanak azzal, hogy drogot adtak áldozataiknak, és megtámadtak egy 18 éves nőt a délnyugat-német városban. A rengeteg erőszakos incidens sokfélesége megdöbbentette a bukolikus egyetemi várost az elmúlt években – jelenti a Deutsche Welle, mely arról is ír: az AfD szervezésében tüntetés is volt a városban a migránsbandák miatt.

Nyolc embert tartóztattak le az idilli, németországi Freiburgban pénteken egy 18 éves nő megerőszakolásával kapcsolatban. A rendőrség azt mondta, hogy a gyanúsítottak közül hét szíriai férfi 19-29 év közötti, és egy német állampolgár 25 éves. Az áldozat arról számolt be, hogy legalább egy férfival találkozott Freiburg ipari negyedében található éjszakai klubban az október 14-i éjszaka folyamán.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy drogot kevertek a nő italába. Ezt a gyanú szerint a nyolc férfi aztért ette, hogy a klub közelében lerohanják. Az incidens csak egy, a sor erőszakos cselekményekben 2016 óta, mely megrázta az ismert délnyugati, gyönyörű tájáról, híres egyeteméről és környezetbarát életéről ismert várost.

A városnak az utóbbi években egy tizenévesekből álló csoporttal kellett felvennie a harcot. A migráns bűnbanda számlájára egy középkorú férfi halálát, egy orvosdiák megerőszakolását és meggyilkolását, egy 27 éves női kocogó elütését egy teherautóval Endingen külvárosában, valamint egy pedofil-hálózat üzemeltetését írják a közeli Staufen városában. A történtek miatt hétfőn este tüntetés zajlott a városban a bevándorlásellenes AfD kezdeményezésére.

Előző sztori

Bedrogozták, megerőszakolták, majd megölték az afrikai migránsok az olasz lányt

Következő sztori

Volt görög pénzügyminiszter: Soros telefonált, hogy váltsanak le

Legutóbbi hasonló cikkek