Hírzóna

Mindent vitt a vásárhelyi rabló

Mindent vitt a vásárhelyi rabló

2018. október 26., péntek
Mindent vitt a vásárhelyi rabló

Szerszámgépeket, gázpalackot és mérőszalagot vitt el egy hódmezővásárhelyi ingatlanból egy helybeli férfi, aki később értékesítette is az eszközök egy részét. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A 49 éves férfi október 17-én este az ablakon keresztül jutott be a házba, ahonnan fúró- és fűrészgépekkel, elektromos fűnyíróval és gázpalackkal együtt távozott. Egy nappal később az egyik szerszámgépet és egy, szintén az ingatlanból elvitt mérőszalagot egy használtcikk-kereskedésnek sajátjaként eladta. A nyomozók néhány nap múlva a feltételezett elkövetőt előállították, a műszaki cikkeket lefoglalták. A férfi kihallgatása során elismerte tettét. Ellene lopás és hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.