Közélet

Középkori módszert alkalmaz az ásotthalmi polgármester

Középkori módszert alkalmaz az ásotthalmi polgármester

2018. október 5., péntek
Középkori módszert alkalmaz az ásotthalmi polgármester

Az óvodafelújítás helyszínéről lopott cementet egy ásotthalmi férfi. Tette annyira felháborította a polgármestert, hogy az a faluban több helyen plakátokat tett ki a tolvaj nevével. Toroczkai László szerint ez visszatartó erő lehet - írta a Délmagyar.

A lap szerintközépkori módszerekhez folyamodott Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. A település vezetője kiplakátolta a faluban annak a férfinak a nevét, aki 12 zsák cementet lopott a felújítás alatt álló óvodából. Mindezt közösségi oldalán is megosztotta:

„...éber polgárőreink elfogták a tettest, aki helyi lakos, és egyáltalán nem volt rászorulva a 12 zsákra. A plakátokon a személyazonosságát is felfedve állítom szégyenpadra, mert a közösségnek minden tolvajt – a legkisebbtől a legnagyobbakig – ki kell vetnie magából"

– posztolta Toroczkai. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.