Hírzóna

Értékelték munkájukat a szentesi rendőrök

Értékelték munkájukat a szentesi rendőrök

2018. október 12., péntek
Értékelték munkájukat a szentesi rendőrök

A Szentesi Rendőrkapitányság a társszervek képviselőivel a járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte október 12-én.

A kapitányság épületében tartott Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumonrészt vettek a járás polgármesterei, a helyi polgárőrvezetők, az oktatási intézmények igazgatói, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat képviselői, a horgász- és vadásztársaságok vezetői, valamint az oktatási intézmények igazgatói. A rendezvénykét fő témát ölelt fel: a Szentesi Rendőrkapitányság közbiztonság biztosítása terén kifejtett tevékenységét és az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében tett, a prevenciót előtérbe helyező intézkedéseket, az önkormányzatok, civil szervezetek és oktatási intézmények összefogásával. Balogh-Szabó Imre rendőr ezredes, kapitányságvezető gondolatébresztő megnyitója után a jelenlévők kérdéseket tehettek fel és észrevételeket fogalmazhattak meg a közbiztonsággal kapcsolatos együttműködés kapcsán. A fórum pozitív eredménnyel zárult, a meghívottak hozzászólásaikkal biztosították a rendőrséget a további eredményes, közös munkavégzésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.