Közélet

Elhódítaná a Fidesz Czeglédy Csaba volt körzetét

Elhódítaná a Fidesz Czeglédy Csaba volt körzetét

2018. október 4., csütörtök
Elhódítaná a Fidesz Czeglédy Csaba volt körzetét

Két jelölt fut versenyt jövő vasárnap azért a szombathelyi önkormányzati képviselői helyért, amely az MSZP-s Czeglédy Csaba mandátumának megszűnése miatt maradt üresen. A Fidesz–KDNP színei­ben Melega Miklós, az ellenzék támogatásával László Győző (Éljen Szombathely! Egyesület) indul - írta a Magyar Idők.

– A tét az, hogy a körzetben élők olyan képviselőt válasszanak maguknak, aki meg akarja és meg is tudja oldani a Derkovits-lakótelep problémáit – jelentette ki a lapnak Melega Miklós, aki a Fidesz–KDNP színeiben indul a jövő vasárnapi szombathelyi időközi önkormányzati képviselő-választáson. Ismert, október 14-én azért kell szavazóurnákhoz járulniuk a helyieknek az 5. számú önkormányzati egyéni választókerületben, mert július közepén megszűnt Czeglédy Csaba mandátuma, mivel egy éven keresztül nem vett részt a közgyűlés munkájában. A 2014 októberében az Éljen Szombathely!–MSZP–DK–Együtt színeiben győztes politikus tavaly július­ban került – az akkori megfogalmazás szerint – előzetes letartóztatásba. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.