Sport

VIDEÓ: Egy gól döntött a Csongrád megyei rangadón

VIDEÓ: Egy gól döntött a Csongrád megyei rangadón

2018. október 22., hétfő
VIDEÓ: Egy gól döntött a Csongrád megyei rangadón

Egy nem túl látványos, sokkal inkább küzdelmes mérkőzésen, Beretka Péter 26. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a dobogóra pályázó SZEOL SC a sereghajtó Hódmezővásárhelyt az NB III Közép csoportjában.

A 26. percben az első lehetőségét gólra váltotta a SZEOL SC: Rácz mélységi indítását követően Buzási robogott el a jobboldalon, majd centerezett Beretkának, aki – a játékvezető meglátása szerint - szabályos kereteken belül helyet teremtett magának, majd az öt és felesről bepasszolta a labdát. Pár perccel később Beretka szöglete után Buzási duplázhatta volna a hazaiak előnyét, csúsztatása azonban elakadt a vásárhelyiek kapusában. A 34. percben ismét Beretka végzett el egy sarokrúgást, amellyel a hosszú oldalon teljesen üresen levő Grünvaldot a kereste, a szegediek csapatkapitánya életerős lövésével bravúrra késztette Knárcs Richárdot. A második játékrészben sokáig nem történt említésre méltó esemény. A 72. percben Horváth szlalomozott át a vendég védőkön, de a középre tett labdája pontatlan volt Buzásinak. A 82. percben Buzásit egy szerencsétlen ütközést követően le kellett cserélni, a mérkőzés után pedig mentő vitte el a szegediek szélsőjét. Öt perccel a vége előtt Horváth egy távoli lövéssel próbálkozott, a labda azonban pár centivel elkerülte a kaput. A hosszabbításban végleg eldönthette volna a meccset a SZEOL: egy végletekig kijátszott akciót követően Péter került helyzetbe, de a lövését Knárcs és a bevetődő Kecskeméti együttes erővel blokkolták, a kipattantót Pócs szúrta rá, de Knárcs ezúttal is hárított, így maradt az 1-0.

NB III Közép csoport, 11. forduló

SZEOL SC–Hódmezővásárhelyi FC 1–0 (1–0)

Szeged, SZVSE-stadion, 250 néző. Vezette: Bálint Attila (Pogonyi, Vrbovszki).

SZEOL SC:

Leindler – Gajág, Rácz, Gál, Grünvald – Buzási (Pócs, 82.), Lévai, Horváth P. (Tomisics, 87.), Kozics (Forró, 59.) – Beretka, Péter. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Hódmezővásárhelyi FC:

Krnács – Jankelic (Bartyik N., 82.), Tóth J., Szabó Cs., Darida – Katona, Koncz (Szabó M., 65.), Komáromi, Geiger, Hrabovszki – Kecskeméti (Bódai - a szünetben). Vezetőedző: Szűcs Róbert. Gólszerző: Beretka (26.).

Siha Zsolt:

– Egy küzdelmes meccs volt, pont olyan amilyenre számítottunk. Sajnos játékban nem hoztuk a tőlünk elvárható szintet, de a legfontosabb, hogy sikerült itthon tartanunk a három pontot. Bízom benne, hogy a két sérültem állapota nem komoly, bár gyaníthatóan mindketten hosszú kihagyás elé néznek.

Összefoglalónk a mérkőzésről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.