Hírzóna

Szőlőt, szivattyút és bilincseket loptak egy csongrádi tanyáról

Szőlőt, szivattyút és bilincseket loptak egy csongrádi tanyáról

2018. szeptember 25., kedd
Szőlőt, szivattyút és bilincseket loptak egy csongrádi tanyáról

A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát egy kiskunhalasi férfival szemben, aki két alkalommal lopott egy csongrádi tanyából.

A férfi augusztus 2. és 8. között több alkalommal ment be az ingatlanba, ahonnan szivattyút, annak tartozékait, műanyag elosztókat, fém bilincseket és szőlőt vitt el. A rendőrök az adatgyűjtés során jutottak el a kiskunhalasi férfihoz, aki a tanyához közeli favágáson dolgozott. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a cselekmény elkövetését. Elmondta, hogy megszomjaztak társával, amikor a tanyára találtak, és onnan először csak vizet szereztek, illetve az ott talált szőlőből csemegéztek. Másnap már csak egyedül ment vissza. Átkutatta az ingatlant és amit értékesnek talált, elvitt. A tárgyakat az erdőben rejtette el, amiket a rendőrök megtaláltak. A férfi ellen dolog erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.